Clinic Worstenbroodjes

Beste Kookvrienden en vriendinnen,

Enkele weken geleden hebben we stil gestaan bij de enorme uitdaging die de oplopende energiekosten ook ons als club brengt. In een buitengewone ledenvergadering hebben we ook de mogelijkheden voor extra inkomsten voor de club besproken (naast die van een succesvol Bourgondisch). Het idee is toen gelanceerd om (culinaire) clinics te organiseren, bij voorkeur door elke groep één workshop, om extra inkomsten te genereren. Deze inkomsten zullen volledig worden gebruikt om de energiekosten te drukken voor de leden.

De eerste groep die deze uitdaging heeft ingevuld is de B-groep onder leiding van Jos en Jan. Zij hebben gezamenlijk een workshop voorbereid voor het authentiek maken van het alom bekende Brabantse Worstenbroodje.

Deze clinic wordt gegeven op woensdag avond 16 november op de club vanaf 19.00 uur en biedt plaats aan slechts 20 gegadigden. De kosten bedragen 50 euro per persoon, te voldoen per pin bij binnenkomst en iedereen gaat met 16 worstenbroodjes naar huis. Aanmelden graag via mij (Vincent). Zowel leden als niet leden zijn welkom. Bij veel respons kunnen er wellicht extra avonden worden ingepland.

Nogmaals alle opbrengsten zijn voor de club en direct de oproep aan de volgende groep om met een voorstel te komen.

Graag tot ziens, aanmelden voor 13 november.

Met culinaire groet,

Vincent Meeuwissen

Voorzitter Cercle des Gourmets

Mob.no. 06 – 20 49 56 86

Voorzitter@cercledesgourmets.nl