Gastchefs bij de Cercle

Henk van Tienen †
Gastchef bij de Cercle:1971-1972
Toen werkzaam: Chalet Royal

Herman van Ham
Gastchef bij de Cercle: 1988-1989
Toen werkzaam: De Hamert
Nu werkzaam: Culinair adviseur
Levensmotto: “ De verse produkten die men gaat bereiden, laat die
hun eigen waarde behouden ”

John Vestering
Gastchef bij de Cercle: 1982-1991
Toen werkzaam: De Tuin
Nu werkzaam: De Tuin
Levensmotto: “ Vergeet niet te genieten! ”

Cas Spijkers †
Gastchef bij de Cercle: 1988-1989/
1993-1994
Toen werkzaam: De Swaen
Nu werkzaam: Métier de Cas
Levensmotto: “ De kookkunst bepaalt de regels,
de smaak de uitzondering ”

Hans Bosmans
Gastchef bij de Cercle: 1982-1991
Toen werkzaam: De Pettelaar
Levensmotto: “ Hoog op smaak, dames en heren,
hoog op smaak ”

Bertus Liefting
Gastchef bij de Cercle: 1989-1990
Toen werkzaam: De Hamert
Nu werkzaam: Culinair adviseur
Levensmotto: “ Koken is een kunst en kunst is heel veel geduld ”

Paul Fagel
Gastchef bij de Cercle: 1982-1990
Toen werkzaam: De Duurstede
Nu werkzaam: Arsenaal Restaurant
Levensmotto: “ Het verschil tussen een goed restaurant en een ECHT goed
restaurant is een rechte plak paté ”

Jan Lagrouw
Gastchef bij de Cercle: 1989-1990
Toen werkzaam: Jean Martin
Nu werkzaam: Culinair adviseur
Levensmotto: “ Proeven moet! Waar heb je die vinger anders voor?”

A. de Wit
Gastchef bij de Cercle: 1984-1985
Toen werkzaam: Chalet Royal

John van Bladel
Gastchef bij de Cercle: 1988-1989
Toen werkzaam: De Pettelaar

Léon Ribbens
Gastchef bij de Cercle: 1989-1990
Toen werkzaam: Boschlust
Nu werkzaam: Culinair adviseur
Levensmotto: “ Koken is geen kunst!
Lekker koken is pas ”Kunst”

Johan van Groeninge
Gastchef bij de Cercle: 1990-1991
Toen werkzaam: De Swaen
Nu werkzaam: Avant-Garde
Levensmotto: “ Koken is met smaak en passie gasten zodanig verrassen, dat ze snel terug komen ”

Robert Kranenborg
Gastchef bij de Cercle: 1990-1991
Toen werkzaam: Corona
Nu werkzaam: Culinair adviseur

Nico Boreas
Gastchef bij de Cercle: 2000-2001
Toen werkzaam: De Swaen
Nu werkzaam: Boreas
Levensmotto: “ Koken is als het maken van een grote bordeauxwijn, iedere keer de beste ingrediënten bij elkaar brengen tot een uitzonderlijk niveau “

Riny van den Oord
Gastchef bij de Cercle: 1991-1992
Toen werkzaam: Valentijn
Nu werkzaam: Culinair adviseur
Levensmotto: “ Ik heb een simpele smaak en ben alleen met het beste tevreden “

Koen Caerels
Gastchef bij de Cercle: 2000-2001/
2005-2006
Toen werkzaam: De Barbarie
Nu werkzaam: Koken met Koen
Levensmotto: “ Koken is de persoonlijke vertolking van een product door de kok ”

Gerrit Greveling †
Gastchef bij de Cercle: 1993-1998
Toen werkzaam: Chalet Royal
Levensmotto: “ Koken is een wereldtaal!! En die spreken de leden van de Cercle des
Gourmets allemaal! “

John Kocken
Gastchef bij de Cercle: 2000-2001
Werkzaam: De Heer Kocken
Levensmotto: “ Gastvrijheid met een grooooote G!!! “

Franz van Buylaere †
Gastchef bij de Cercle: 1994-1995
Toen werkzaam: Capucine

Edwin Kats
Gastchef bij de Cercle: 2000-2001/
2008-2009
Toen werkzaam: La Rive / Amstel Hotel
Nu werkzaam: Director Food & Beverages
Levensmotto: “ Een keuken leiden is een kwestie van anticiperen: bedenken wat er fout kan gaan voor het gebeurt ”

Wulf Engel
Gastchef bij de Cercle: 1995-1998
Toen werkzaam: De Duinrand
Levensmotto: “ Als het toetje maar klaar is, kan niets meer gebeuren “

Ralph Blaakenburg
Gastchef bij de Cercle: 2002-2003
Toen werkzaam: Ons Kabinet
Nu werkzaam: Restaurant Auberge
du Bonheur
Levensmotto: “ Koken is genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft!! ”

Albert Kooy
Gastchef bij de Cercle: 1999-2000
Toen werkzaam: De Duinrand
Nu werkzaam: Culinair adviseur
Levensmotto: “ Als je passie voor koken wilt vermenigvuldigen, moet je het delen ”

D’mitri Walraven
Gastchef bij de Cercle: 2003-2004
Werkzaam: De Heer Kocken

Dave van Huijkelom
Gastchef bij de Cercle: 2003-2004
Toen werkzaam: De Molen
Nu werkzaam: Bijster
Levensmotto: “ Eten en drinken deel je samen ”

Rick Vermeulen
Gastchef bij de Cercle: 2006-2007
Toen werkzaam: De Molen
Nu werkzaam: Sed
Levensmotto: “ Als ik gasten van mijn gerechten zie genieten, maken ze mij de gelukkigste man op aarde ”

Ronald Tausch
Gastchef bij de Cercle: 2004-2005
Toen werkzaam: Linnen
Nu werkzaam: Librije, Librijes Atelier
Levensmotto: “ Dit is het ultieme koksgevoel: Beginnen bij een fantastisch product en dit maken tot een gaaf en lekker gerecht!! “

Levi Jansen
Gastchef bij de Cercle: 2007-2008
Toen werkzaam: Vancouver / Méprise
Nu werkzaam: Lux
Levensmotto: “ Ambachtelijk……..pure passie ”

Maurice Box
Gastchef bij de Cercle: 2004-2005/
2005-2006/2010-2011
Nu werkzaam: Die Heere Sewentien
Levensmotto: “ Echte smaken proef je als je dicht bij de ingrediënten blijft ”

Edwin Loos
Gastchef bij de Cercle: 2008-2009
Toen werkzaam: Le Défi
Nu werkzaam: Savarin
Levensmotto: “ Het verwerken van de mooiste mondiale ingrediënten zijn voor mij de drive om iedere dag weer het beste van mezelf te geven ”

Sander van Dam
Gastchef bij de Cercle: 2005-2006
Toen werkzaam: Vis a/d Schelde
Nu werkzaam: Kitchen Deluxe
Levensmotto: “ I believe food is more than only a meal, it should soothe the soul and regenerate all the senses ”

Sven Uijttenwaal
Gastchef bij de Cercle: 2009-2010
Werkzaam: Coquille
Levensmotto: “ Gewoon omdat het kan “

Muus Rietveld
Gastchef bij de Cercle: 2005-2006
Toen werkzaam: Vis a/d Schelde
Nu werkzaam: Lastage
Levensmotto: “ Smaak is het belangrijkste!!! ”

Pascal Ariëns
Gastchef bij de Cercle: 2011-2012
Werkzaam: Bling
Levensmotto: “ Geniet, proef en beleef nooit met mate ”

Thijs Vis
Gastchef bij de Cercle: 2005-2006
Werkzaam: ‘t Misverstant
Levensmotto: “ Koken: dat is passie, vakmanschap, heel veel liefde en een sjalotje ”

( Maurick )