Inloop-avonden

Leuk dat je afgelopen seizoen hebt meegekookt en kennis hebt gemaakt met onze club! Ook in het nieuwe seizoen organiseren wij weer een aantal inloopavonden met nieuwe gerechten en volop mogelijkheden om samen met vrienden, familie of collega’s te koken. Er wordt op de inloopavonden een viergangen menu gekookt, compleet met perfect bijpassende wijnen, allemaal voor slechts €85.

De data voor de inloopavonden in het seizoen ’23-’24 zijn bekend:

> – Vrijdag 22 maart 2024 ( VOL – inschrijving gesloten )
> – Vrijdag 10 mei 2024 ( nog plaatsen beschikbaar )

De inloopavonden zijn een mix van leren, koken en genieten. Kookkennis is geen vereiste, gezelligheid wel! De avond start om 18.30 met een drankje aan de bar en uitleg over het menu, daarna ga je onder begeleiding van onze eigen leden in onze professionele keuken in groepjes een gang van het menu bereiden. In het restaurant gedeelte van onze club is inmiddels de tafel sfeervol gedekt om na het koken gezamenlijk met de groep te genieten van het menu.

Aarzel niet en schrijf je snel in, er is plaats voor 15 deelnemers per avond.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Ledenadmin@cercledesgourmets.nl, na inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de kookavond en een link om veilig en eenvoudig te betalen.

We kijken ernaar uit om je (weer) te verwelkomen voor een avond vol culinair plezier!